Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 36 6379 360
+421 36 6379 362

O nemocnici

Levickým pacientom slúžia nové kardiokreslá

19.8.2020

Nemocnica AGEL Levice poskytuje na viacerých oddeleniach pre pacientov novinku. Čas strávený v nemocnici im budú spríjemňovať kardiokreslá, ktoré si už v tejto chvíli prví pacienti chvália, prínosom sú aj pre personál.

Kreslo pre kardiakov, teda pacientov so srdcovo-cievnymi ochoreniami, je určené pre vybavenie nemocníc, domovy dôchodcov či domovy sociálnych služieb. Od pondelka 17. augusta sú k dispozícii aj pacientom v levickej nemocnici, tridsaťštyri nových kardiokresiel putovalo na Oddelenie dlhodobo chorých, na traumatológiu, neurológiu, gynekológiu, urgentný príjem a na Oddelenie anestézie a intenzívnej medicíny. Kreslá sú určené na polohovanie pacienta alebo na odbery. ,,Kardiokreslá sú pre našu nemocnicu veľkým prínosom a slúžia pacientom pre zvýšenie pohodlia a komfortu počas hospitalizácie. Zároveň zdravotníckemu personálu umožňujú ľahšiu manipuláciu s pacientom a vertikalizáciu pacienta, preto sú vhodné najmä pre pacientov so srdcovými ochoreniami,“ hovorí námestníčka riaditeľa pre ošetrovateľskú starostlivosť PhDr. Helena Dudášová, MHA, MPH.

Späť