Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 36 6379 360
+421 36 6379 362

O nemocnici

Dom ošetrovateľskej starostlivosti prešiel čiastočnou rekonštrukciou

28.9.2020

Súčasťou Nemocnice AGEL Levice je aj Dom ošetrovateľskej starostlivosti, ktorý sa sústreďuje na nepretržitú ošetrovateľskú a opatrovateľskú starostlivosť a rehabilitáciu osobám, ktorých zdravotný stav si neustálu starostlivosť vyžaduje. V uplynulých mesiacoch prešiel čiastočnou rekonštrukciou, ktorá je prínosom pre pacientov, ale i pre personál.

Cieľom Domu ošetrovateľskej starostlivosti je poskytnúť klientom starostlivosť, ktorú potrebujú, a to v príjemnom prostredí. ,,Pacienti sa nachádzajú v rodinnom prostredí, je im zabezpečená strava, ale okrem toho aj kultúrna, záujmová, rehabilitačná, poradenská či duchovná činnosť. K ich zvýšenému komfortu určite prispela aj aktuálna výmena okien. Na oddelení prebehla aj kompletná rekonštrukcia kúpeľne, v ktorej je možné vykonávať starostlivosť aj o imobilných pacientov a pacientov na lôžku,“ vysvetľuje PhDr. Helena Dudášová, MPH, MHA, námestníčka riaditeľa nemocnice pre ošetrovateľstvo a dodáva: ,,Táto rekonštrukcia bola financovaná z Dotácie Nitrianskeho samosprávneho kraja vo výške 15000 €, za čo im patrí veľká vďaka.“

Dom ošetrovateľskej starostlivosti má kapacitu 10 lôžok a o pacientov sa stará vysokokvalifikovaný personál levickej nemocnice.

Späť