Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 36 6379 360
+421 36 6379 362

O nemocnici

Levická nemocnica otvorila novú gastroenterologickú ambulanciu

16.10.2020

Nemocnica AGEL Levice má pre pacientov novinku. Od 1. októbra nájdu na 2. poschodí v budove polikliniky novú gastroenterologickú ambulanciu, ktorá sa zaoberá širokou škálou diagnóz dospelých.

V našej  ambulancii poskytujeme komplexnú ambulantnú starostlivosť v oblasti gastroenterológie pacientom prichádzajúcich od praktických lekárov, špecialistov alebo na základe slobodného výberu pacienta. ,,Naša ambulancia zabezpečuje komplexnú diagnostickú, liečebnú i preventívnu starostlivosť v oblasti ochorení gastrointestinálneho traktu, ako sú ochorenia žalúdka, tenkého a hrubého čreva, pečene, žlčníka, žlčových ciest a pankreasu,“ vysvetľuje lekárka z ambulancie MUDr. Monika Kotrusová.

V tejto ambulancii sú pacientom poskytované rôzne druhy výkonov a vyšetrení. “Okrem komplexného vyšetrenia so zameraním na subjektívne aj objektívne ťažkosti pacienta, realizujeme endoskopické vyšetrenia hornej aj dolnej časti tráviaceho traktu. V prípade potreby počas endoskopického vyšetrenia odoberáme vzorky sliznice na histologické vyšetrenie, realizujeme ureázové testy na rýchlu diagnostiku infekcie Helicobacter pylori. Venujeme sa aj preventívnej starostlivosti v oblasti nádorov tráviaceho traktu vrátane odstraňovania polypov pomocou slučky. Taktiež poskytujeme výkon zvaný injekčná hemostáza, vďaka ktorej sa zastaví krvácanie z tráviacej trubice.,“ hovorí gastroenterologička MUDr. Monika Kotrusová. Podľa jej slov sa tu zaoberajú aj liečbou rozšírených pažerákových žíl elastickou ligáciou, teda endoskopickým nasadením gumičky na varixy.

Ambulancia ordinuje počas pracovných dní od 7,00 hod. do 12,00 hod. a objednať sa pacienti môžu osobne alebo na telefónnom čísle 036/6379 628.

Späť