Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 36 6379 360
+421 36 6379 362

O nemocnici

V levickej nemocnici je opäť k dispozícii vyšetrenie magnetickou rezonanciou

8.12.2020

Nemocnica AGEL Levice, ktorá mnohými novinkami neustále zlepšuje komfort a starostlivosť o pacientov, má ďalšiu potešujúcu správu. Opäť je otvorené pracovisko magnetickej rezonancie, k dispozícii je pre pacientov v zrekonštruovaných priestoroch a po výmene samotného prístroja.

Pracovisko magnetickej rezonancie môžu pacienti nájsť priamo v priestoroch levickej nemocnice, jeho súčasťou je najvýkonnejší prístroj vo svojej rade Siemens MAGNETOM Sola 1,5T. ,,V našej nemocnici prebiehajú neustále stavebné práce na výstavbe nového pracoviska urgentného príjmu, ktorý bude vybavený najmodernejšou diagnostickou technikou. Hotový by mal byť v máji v roku 2021 a v spolupráci s pracoviskom magnetickej rezonancie tak budú v levickej nemocnici k dispozícii pre pacientov kompletné diagnostické služby,“ hovorí riaditeľ nemocnice MUDr. Ján Belanský, MPH.

Pracovisko magnetickej rezonancie umožňuje vyšetrenie dospelých aj detských pacientov. Všetky vyšetrenia sú plne hradené zdravotnými poisťovňami, dostupné je aj vyšetrenie pre samoplatcov. Pracovisko je pripojené do Telerádiologického komunikačného centra, prostredníctvom ktorého je možné zasielať spolupracujúcim zdravotníckym zariadeniam a ambulanciám snímky alebo nálezy elektronicky. Pre objednanie sa kontaktujte pracovisko telefonicky na  +421 36 3211 351 alebo emailom na adrese MRLevice@medicinanz.sk.

MR Levice je jedným z deviatich pracovísk magnetickej rezonancie na Slovensku patriacich pod spoločnosť Pro Diagnostic Group, a.s. a zároveň je partnerským pracoviskom magnetickej rezonancie – Medicína Nové Zámky.

Späť