Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 36 6379 360
+421 36 6379 362

O nemocnici

Levická nemocnica sa môže opäť pochváliť novými prístrojmi

22.1.2021

Nemocnica AGEL Levice, ktorá mnohými novinkami neustále zlepšuje komfort a starostlivosť o pacientov, má ďalšiu potešujúcu správu. Zakúpila ďalšie nové prístroje, ktoré zvýšia komfort nielen pacientom, ale v neposlednom rade aj personálu nemocnice.

Novinkou, ktorá bola v rámci projektu nového Urgentného príjmu dodaná, sú tri sonografické prístroje  značky Hitachi Aloka. ,,Sú pre nás veľkým prínosom, pretože budú využívané pri práci na Rádiologickom oddelení na sonografické vyšetrenia brucha, ciev, prsníkov, mäkkých tkanív a bedrových kĺbov dojčiat,“ vysvetľuje námestník riaditeľa nemocnice pre liečebno-preventívnu starostlivosť MUDr. Peter Macho.

Levická nemocnica sa ale môže pochváliť aj ďalšou novinkou, ktorou je prenosný röntgenový prístroj, takzvané C-rameno. Ide o spoľahlivý a pojazdný systém, ktorý poskytuje vysokokvalitné snímkovanie a pomôže personálu pri správnej diagnostike. ,,Aj tento prenosný RTG prístroj je pre nás veľkým plusom. Využijeme ho na úrazovej operačnej sále a chirurgickej operačnej sále pri operačných a diagnostických výkonoch. Sme veľmi radi, že máme možnosť neustále naše prístroje dopĺňať a modernizovať, čo určite ocenia aj naši pacienti,“ hovorí MUDr. Peter Macho.

Nemocnica AGEL Levice je jedna z najväčších nemocníc v Nitrianskom kraji a jej spádovú oblasť tvorí viac ako 160 000 obyvateľov.

Späť