Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 36 6379 360
+421 36 6379 362

O nemocnici

Levická pôrodnica zrekonštruovala nadštandardné izby

28.1.2021

Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie Nemocnice AGEL Levice patrí dlhodobo k vyhľadávanému miestu, kam chodia budúce mamičky priviesť na svet svoje bábätká. Často sú to dokonca ženy, ktoré nepochádzajú iba z okolia Levíc. Toto oddelenie neustále zlepšuje komfort a starostlivosť o svojich pacientov a má ďalšiu potešujúcu správu – nadštandardné izby prešli kompletnou rekonštrukciou.

Kompletná rekonštrukcia nadštandardných izieb spočívala vo výmene podláh a vynovení stien a sociálnych zariadení. Pribudla dokonca aj klimatizácia, nové televízory, žalúzie, tapety a postele. ,,Súčasťou tejto rekonštrukcie bola aj revitalizácia celého vstupného priestoru, teda kazetového stropu a PVC krytiny. Týkala sa celkovo piatich izieb, troch na gynekológii a dvoch na šestonedelí. Máme pripravené pre pacientky aj ďalšie novinky, na pláne je oprava sekčnej sály a pokračovať sa bude hneď, ako nám to pandemická situácia dovolí,“ vysvetľuje primár MUDr. Gabriel Mančík, MBA.

Na Gynekologicko-pôrodníckom oddelení prebiehajú aj predpôrodné kurzy, ktoré pomôžu nastávajúcim mamičkám sa na túto udalosť pripraviť. Vzhľadom na epidemiologickú situáciu stagnovali, avšak nemocnica ich opäť rozbieha. Prihlásiť sa je možné na telefónnom čísle 036 6379 631.

Nemocnica AGEL Levice je jedna z najväčších nemocníc v Nitrianskom kraji a jej spádovú oblasť tvorí viac ako 160 000 obyvateľov.

Späť