Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 36 6379 360
+421 36 6379 362

O nemocnici

Tri bábätká z levickej nemocnice budú mať v mene magický dátum 22.02.2021

23.2.2021

Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie Nemocnice AGEL Levice zažilo včera malý pôrodný boom. Počas magického dátumu 22.02.2021 sa tam narodili hneď tri bábätká, ktoré maminky priviedli na svet. Sudičky im dopriali, že všetky bábätká sú zdravé a majú sa k svetu a všetko aj s maminkami zvládli aj napriek tejto ťažkej dobe.

„Pre nás je každý deň v nemocnici rovnaký, najdôležitejšie je zdravie mamičiek, čo najľahší a pokiaľ možno bezproblémový pôrod, vtedy máme výnimočný každý deň. Ale je pravda, že 22. február bol výnimočný aj počtom narodených bábätiek, aj tým dátumom,“ vyjadril sa primár Gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia Nemocnice AGEL Levice MUDr. Gabriel Mančík. Krátko pred druhou popoludní prišiel na svet chlapček s originálnym menom Noel Fruni. Okrem krásneho dátumu narodenia mal aj ideálne miery – 3550 gramov 50 cm. Maminka Janka aj celá rodina je z jeho príchodu nesmierne šťastná. 

Pôrodnica v Leviciach je stále viac vyhľadávaná budúcimi mamičkami, ktoré si cenia najmä citlivý a individuálny prístup personálu, odbornosť a aj príjemné prostredie, keďže oddelenie prešlo už viacerými fázami rekonštrukcie. V posledných dňoch tam dali do užívania moderné nadštandardné izby pre rodičky.

Späť