Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 36 6379 360
+421 36 6379 362

O nemocnici

V levickej nemocnici sa v deň s magickým dátum narodil chlapček. Malý Theodor Heimlich bude mať v rodnom liste 21. 01. 2021

21.1.2021

Nemocnica AGEL Levice zažila dnes, vo výnimočný deň s magickým dátumom, radostnú udalosť. Hneď ráno tam prišiel na svet chlapček, ktorý bude mať v dátume narodenia uvedený 21. deň roku 2021, 21. storočia, teda trikrát dvadsaťjednotku. Na Gynekologicko-pôrodníckom oddelení Nemocnice AGEL Levice zdravotníci s napätím očakávali, či v tento neopakovateľný dátum osud dopraje niektorej z budúcich mamičiek dostať najkrajší darček v podobe svojho novonarodeného bábätka. Hneď ráno, krátko pred 6.00 hod sa narodil chlapček, ktorý dostal aj výnimočné meno.

Po minuloročnom magickom dátume, ktorým bol 20.02.2020 sa dnes vyskytol opäť jedinečný dátum, v znamení dvadsaťjednotky – 21.01.2021, čo je takýto jediný deň 21. storočia. Na tento deň nikdy nezabudne maminka Vivienn Trenčéniová z Levíc. O 5.40 hod v levickej pôrodnici porodila svoje prvé  bábätko. Malý Theodor Heimlich mal ukážkové miery – vážil 3450 gramov a meral 51 cm. Chlapček aj maminka sú zdraví a ako nám prezradila, veľmi sa teší, že jej synčeka bude celý život sprevádzať jeho magický dátum narodenia. Má však jediné prianie, aby bol malý Theodor zdravý. Tak, ako aj ostatné bábätká, ktoré sa narodia v nemocnici v tomto roku, aj toto bábätko dostalo svoj prvý darček od nemocnice - čiapočku s nápisom „Už som tu“.

„Pre nás nie je dôležité, aký je dátum. Každý deň v roku, 24 hodín denne musíme byť na pôrody pripravení, pre nás je najpodstatnejšie, ako pôrod prebiehal, či sú matka aj dieťa v poriadku.  Samozrejme sú dni, ktoré aj my vnímame ako predsa len trochu iné – Štedrý deň, prvý deň roka, posledný deň. Ten dnešný sa svojim dátumom k takýmto nezvyčajným dňom zaradí,“ uviedol primár Gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia MUDr. Gabriel Mančík.

Späť