Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 36 6379 360
+421 36 6379 362

O nemocnici

Levická nemocnica zaznamenala výrazný skok dopredu v ankete poistencov zdravotnej poisťovne Dôvera

18.3.2021

Dôvera o najlepšiu nemocnicu. Anketa zisťuje spokojnosť pacientov s poskytovaním zdravotnej starostlivosti. V kategórii všeobecných nemocníc levická nemocnica skončila za rok 2020 na 10. mieste, čo je oproti vlaňajšiemu 31. miestu zlepšenie o neuveriteľných 21 miest.

„Umiestnenie v rebríčku nemocníc v ankete Dôvera ZP z pohľadu spokojnosti pacientov je pre nás výbornou správou, že náročnú cestu k dôvere pacienta, ktorú si vybrala naša nemocnica  je správna,“ netajil radosť z výsledku riaditeľ Nemocnice AGEL Levice MUDr. Ján Belanský. „Napriek už ročnému vytrvalému a zatiaľ nekončiacemu boju s pandémiou spôsobenou koronavírusom, pokračujeme  v plnení našich cieľov. Vďaka podpore spoločnosti AGEL SK, ktorú pri náročnej transformácii všeobecnej nemocnice v Leviciach na moderné ústavné lôžkové zdravotnícke  zariadenie dostáva vedenie nemocnice, sa postupne  plnia naše  ciele v oblasti investícií, rozvoja ľudských zdrojov a   rozširovania spektra poskytovanej zdravotnej starostlivosti a predovšetkým v oblasti spokojnosti pacientov,“ uviedol J. Belanská a zdôraznil, že na rozvoji nemocnice v Leviciach sa   podieľajú   všetci    zamestnanci. „Rád  by  som sa  im na tomto mieste  poďakoval za ich prácu pri budovaní  dobrého mena  nemocnice a  zlepšovaní dôvery  u  našich pacientov. Verím, že spoločnou prácou našu nemocnicu radíme medzi zdravotnícke zariadenia, ktoré poskytujú kvalitné medicínske a ošetrovateľské služby  empatickými zdravotníckymi profesionálmi,“ uzavrel J. Belanský.

Nemocnica AGEL Levice s.r.o. poskytuje zdravotnú starostlivosť obyvateľom v najväčšom okrese na Slovensku. Jej spádovú oblasť tvorí viac ako 160 000 obyvateľov. Ide o jednu z najväčších nemocníc v celom Nitrianskom samosprávnom kraji. V zdravotníckom zariadení aktuálne pracuje vyše 600 zamestnancov.

Späť