Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 36 6379 360
+421 36 6379 362

O nemocnici

Dom ošetrovateľskej starostlivosti v Nemocnici Levice zmodernizoval zariadenie

12.10.2017

Nemocnica Levice, člen skupiny AGEL, zrekonštruovala a obnovila zariadenie v Dome ošetrovateľskej starostlivosti. Na modernizáciu izieb pre seniorov prispel aj samosprávny kraj vo výške takmer 8 000 eur.

V rámci rekonštrukcie boli v jednotlivých izbách vymenené podlahové krytiny, obnovené zariadenie konkrétne elektricky polohovateľné postele, nočné stolíky s výškovo nastaviteľnými jedálenskými pultami a oddychovo relaxačné kreslá pre pacientov.

Cieľom tejto obnovy je poskytnúť klientom starostlivosť, ktorú potrebujú v príjemnom rodinnom prostredí. Navodením rodinnej atmosféry, humánnym prístupom a poskytovaním komplexnej zdravotno-sociálnej starostlivosti sa pomôže klientom nachádzajúcim sa v sociálnej núdzi dosiahnuť vyššiu kvalitu života.

Veríme, že nie len odborná starostlivosť sprevádzaná láskou a ústretovosťou, ale aj príjemné prostredie, v ktorom sa pacient lieči, prispieva vo veľkej miere k zlepšeniu zdravotného stavu a tým aj k zvýšeniu kvality života.“ uviedla PhDr. Helena Dudášová, MSc., námestníčka pre ošetrovateľskú starostlivosť a odborný garant nemocnice v odbore ošetrovateľstvo.

Oddelenie poskytuje nepretržitú ošetrovateľskú a opatrovateľskú starostlivosť, ošetrovateľskú rehabilitáciu a služby s tým súvisiace osobám, ktorých zdravotný stav vyžaduje nepretržité poskytovanie starostlivosti, pričom nevyžaduje sústavnú zdravotnú starostlivosť poskytovanú lekárom a nie je možné ju poskytovať v prirodzenom sociálnom prostredí. Dom ošetrovateľskej starostlivosti bol zriadený v roku 2015, za účelom rozšírenia poskytovania zdravotnej starostlivosti v Nemocnici Levice.

Späť