Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 36 6379 360
+421 36 6379 362

O nemocnici

Pacienti dostali do daru devätnásť televízorov

9.11.2017

Nemocnica Levice, člen skupiny AGEL, dostala prekvapenie v podobe 19 kusov televíznych prijímačov, ktoré nemocnici daroval Jozef Kysela z Levíc. Tie budú následne rozdelené na jednotlivé oddelenia.

Vedenie nemocnice verí, že dar poteší hlavne pacientov, ktorí sú vzhľadom k svojim diagnózam pripútaní na nemocničné lôžko a pomôže im aspoň takýmto spôsobom byť v kontakte s okolitým svetom a spríjemní im tak dlhé dni trávené v nemocnici.

„Teší ma, že aj v dnešnej uponáhľanej dobe, kedy občas zabúdame na empatiu, ľudskosť a ochotu pomáhať si navzájom, sa nájdu ľudia, ktorí sú ochotní aj takýmto gestom pomáhať. Touto cestou sa chceme veľmi pekne poďakovať pánovi Jozefovi Kyselovi, za jeho dar,“ uviedla  Ing. Marta Eckhardtová, MPH, riaditeľka nemocnice.

V Nemocnici Levice liečili v minulom roku viac ako 13-tisíc  pacientov, ambulantne ošetrených bolo dokopy viac ako 75-tisíc pacientov. V súčasnosti nemocnica zamestnáva približne 600 zamestnancov. Jej spádovú oblasť tvorí viac ako 160 000 obyvateľov. Ide o jednu z najväčších nemocníc v Nitrianskom kraji.

Späť