Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 36 6379 360
+421 36 6379 362

O nemocnici

V levickej nemocnici majú po prvých dňoch vianočnej zbierky viac ako 100 kilogramov šatstva

13.11.2018

Nemocnica Levice, člen skupiny AGEL, sa po druhýkrát zapojila do charitatívnej vianočnej zbierky šatstva. Za prvý týždeň stihli zdravotníci vyzbierať viac ako 100 kilogramov šatstva a hračky pre rodiny v núdzi, ktoré sú odkázané na pomoc.

Budeme vďační za oblečenie pre všetky vekové kategórie. Šatstvo, ktoré zbierame by malo byť hygienicky nezávadné a nepoškodené. Darovanými vecami, ktoré sa už možno nepoužijú, môžete pomôcť ľuďom v núdzi. Aj minimálna pomoc je pomoc a vážime si  každú prejavenú súdržnosť a empatiu,“ uviedla Mgr. Iveta Chreneková, predsedníčka správnej rady NADÁCIE AGEL.

Vianočná zbierka šatstva je prioritne určená pre zdravotníckych pracovníkov, verejnosť však  môže veci nosiť do konca novembra po predchádzajúcom dohovore. Bližšie informácie sa dajú získať na webovej stránke levickej nemocnice.  

Zbierky zachovalého šatstva, obuvi či detských hračiek organizuje NADÁCIA AGEL po tretíkrát, každoročne pribúda počet darcov, ktorí venujú nepotrebné či nevyužívané veci v nemocniciach, kde ich potom vydávajú jednotlivým charitatívnym organizáciám priamo v regiónoch.

Späť