Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 36 6379 360
+421 36 6379 362

O nemocnici

Ruže spestrili deň zamestnankyniam v levickej nemocnici

9.3.2020

Nemocnica Levice, ktorá je členom skupiny AGEL, sa tento rok darovaním kvetín pripojila k tradícii Medzinárodného dňa žien a vedenie im ružou vyjadrilo svoju úctu a vďaku. Kvetom sa potešilo až 260 službukonajúcich zamestnankýň.

V Nemocnici Levice pracuje v súčasnosti 501 žien a obdarované boli aj tie najdlhšie pracujúce v tejto nemocnici, ale aj najmladšia zamestnankyňa. V mene vedenia odovzdávali kvety MUDr. Peter Mach a MUDr. Gabriel Mančík, MBA, námestníci pre úsek liečebno-preventívnej starostlivosti.

Najdlhšie zamestnanou v levickej nemocnici je Eva Moravská, diplomovaná pôrodná sestra z Gynekologicko - pôrodníckeho oddelenia. Nastúpila tam hneď po skončení Strednej zdravotnej školy vo Zvolene v roku 1971 a počas tohoto pôsobenia absolvovala vyššie odborné vzdelanie v odbore diplomovaná pôrodná asistentka. Odvtedy je na spomínanom oddelení vo vedúcej funkcii. Svoju prácu vykonáva už 49 rokov a podľa jej slov ju plánuje vykonávať do okrúhleho 50-ho výročia.  Naopak, najmladšou zamestnankyňou levickej nemocnice je 19-ročná Miroslava Poláková z Chirurgického oddelenia, ktorá sem nastúpila krátko po skončení Strednej zdravotnej školy v Nitre ako praktická sestra. Popri práci plánuje v budúcnosti štúdium na Fakulte zdravotníctva a sociálnej práce. Kvetinový dar všetkým ženám spestril pracovný deň, čo každá z nich ocenila.

Späť