Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 36 6379 360
+421 36 6379 362

O nemocnici

Mamičky v levickej pôrodnici dostávajú darčekové balíčky

13.8.2020

Mamičky, ktoré privedú na svet bábätká na Gynekologicko-pôrodníckom oddelení Nemocnice AGEL Levice, dostanú v rámci projektu Zdravá plienka darčekový balíček pre bábätko. Obsahuje množstvo milých užitočných drobností, ktoré mamičky po pôrode určite ocenia.

Balíčky so základnou hygienickou výbavičkou pre starostlivosť o novorodenca v jeho prvých dňoch života pre levickú pôrodnicu venovala poisťovňa Union v spolupráci s projektom www.zdravaplienka.sk. Balíček obsahuje prémiové produkty ako napríklad plienky, kozmetiku, detskú vodu, výživový komplex vitamínov pre dojčiace mamičky a detské vlhčené utierky spolu s praktickými radami a prehľadom zdravotnej starostlivosti o dieťatko. ,,Za takéto darčeky sme vďační aj my na oddelení, ale hlavne mamičky, ktoré sú z týchto praktických vecí nadšené. Veríme, že aj toto je jeden z krokov, ktorými zvyšujeme kvalitu starostlivosti na našom oddelení,“ hovorí vedúca sestra Eva Moravská.

Tento darček si pochvaľuje aj mamička Adriána, ktorá v levickej nemocnici porodila svoju dcérku Mášu. ,,Je to veľmi milá pozornosť, teším sa, že ide najmä o praktické darčeky,“ hovorí.  

Späť