Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 36 6379 360
+421 36 6379 362

O nemocnici

V Levickej nemocnici si môžete prísť ošetriť akútnu bolesť zubov. Súkromná ambulancia nahrádza aj zubnú prvú pomoc

14.9.2020

Urgentná bolesť zubov v okres Levice už má riešenie. Od 3. septembra môžu pacienti s akútnymi problémami využívať v rámci novootvorenej súkromnej zubnej ambulancie aj prvú pomoc v tejto oblasti. Otvorili ju v priestoroch Nemocnice AGEL Zvolen. Pacienti zubnú ambulanciu nájdu na prízemí v poliklinike, v priestoroch bývalej zubnej pohotovosti.

,,Vedeli sme, že v levickom okrese je nedostatok zubných lekárov a najbližšia zubná pohotovosť je až v krajskom meste. Sme súkromná zubná ambulancia, ale nahrádzame aj lekársku službu prvej pomoci,“ hovorí MUDr. Monika Mesárošová o dôvodoch rozhodnutia vyjsť v ústrety pacientom a ošetrovať aj akútne stavy.

V rámci ordinačných hodín ambulancie majú pre ošetrenie akútnych pacientov vyhradený  čas od 16. do 20. hodiny každý deň v týždni okrem stredy. ,,Zatiaľ pracujeme dvaja lekári, ale plánujeme pribrať ďalšieho kolegu, aby sme zvládli ošetriť všetkých pacientov, ktorí k nám prídu.“ Ambulancia nemá zmluvy so zdravotnými poisťovňami, takže zákrok si pacient musí uhradiť sám. Nemocnica, ako aj lekári, ktorí v ambulancii pôsobia, si vzájomne vyšli v ústrety a spokojnosť je nielen na oboch stranách, ale predovšetkým na strane pacientov. Potvrdzujú to už prvé dni prevádzky súkromnej ambulancie.

Späť