Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 36 6379 360
+421 36 6379 362

O nemocnici

Levická nemocnica má nové prístroje

29.9.2020

Nemocnica AGEL Levice má záujem o systematické zvyšovanie kvality poskytovanej zdravotnej starostlivosti. Investícia do modernej zdravotnej techniky je neoddeliteľnou súčasťou tohto procesu, a preto na Oddelenie anestéziológie a intenzívnej medicíny pribudli nové prístroje. Tie prispejú k starostlivosti o pacientov, ktorí vyžadujú intenzívnu resuscitačnú liečbu.

Ide o dodávku siedmich najmodernejších monitorov vitálnych funkcií s centrálnou monitorovacou stanicou, transportného ventilátora, ktorý je potrebný pri akomkoľvek presune pacienta vyžadujúceho podporu dýchania.  Ďalším dodaným zariadením je  anestéziologický prístroj používaný pri operačných výkonoch s nutnosťou anestézie. ,,Moderný monitorovací systém siedmich odľahčených monitorov s dotykovým displejom napojených na centrálny monitor určite prispeje  k zlepšeniu monitoringu životne dôležitých funkcií pacienta, a takisto prenosný prístroj na umelú pľúcnu ventiláciu dovolí urýchliť diagnostiku ťažko postihnutých pacientov. Okrem toho anestéziologický pristroj najnovšej generácie zabezpečí doplňujúci monitoring pacientov počas celkovej anestézie pri plánovaných aj urgentných výkonoch,´´ hovorí primár oddelenia anestéziológie a intenzívnej medicíny, doktor Igor Slabak. Kúpa týchto prístrojov bola financovaná z eurofondového projektu s názvom ,,Prestavba časti priestorov na centrálny príjem, prestavba vstupu pre Rýchlu zdravotnú pomoc a výťahovej šachty, polikliniky - širšie komplementy, zateplenie pavilónu Nemocnice AGEL Levice.“

Späť