Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 36 6379 360
+421 36 6379 362

O nemocnici

Levická nemocnica zriadila ,,COVID oddelenie“

29.10.2020

Zdravotnícke zariadenia na Slovensku sa museli rýchlo a zásadne prispôsobiť situácii spojenej s pandémiou vírusu COVID19. Nemocnica AGEL Levice nie je výnimkou, a preto prispôsobila chod nemocnice aktuálnym podmienkam.

,,V rámci reprofilizácie sme niektoré oddelenia našej nemocnice presťahovali. Oddelenie dlhodobo chorých sme presunuli do inej časti nemocnice, aby sme ochránili starších obyvateľov a eliminovali stretnutie s pozitívnymi pacientami na koronavírus COVID-19. Na mieste bývalého oddelenia dlhodobo chorých sme vytvorili lôžka pre oddelenie COVID, ktoré sa sústreďuje na pacientov s týmto ochorením. Môžeme uistiť všetkých pacientov, že dodržiavame všetky hygienicko-epidemiologické nariadenia,“ hovorí PhDr. Helena Dudášová, MPH, MHA, námestníčka riaditeľa pre ošetrovateľskú starostlivosť.  V levickej nemocnici majú 34 reprofilizovaných lôžok. K včerajšiemu dňu evidujú 8 pozitívnych a 2 suspektných pacientov na koronavírus COVID-19.

Momentálne boli pozastavené všetky plánované operačné výkony a naďalej platí zákaz návštev na všetkých oddeleniach nemocnice.

Späť