Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 36 6379 360
+421 36 6379 362

O nemocnici

Na levickej neurológii zrekonštruovali izby

13.11.2020

Nemocnica AGEL Levice pracuje na zvýšení úrovne poskytovanej zdravotnej starostlivosti aj počas pandémie koronavírusu. Rovnako dôležití, ako pacienti s koronavírusom, sú totiž aj ostatní pacienti z iných oddelení. Posledným príkladom rekonštrukcie, ktorá prispeje k väčšiemu komfortu pacientov, je zmena na budúcom Oddelení ortopédie. Pacientov na týchto izbách čaká moderné vybavenie.

Plánovanou rekonštrukciou prejdú celkovo štyri izby, z toho prvé dve sú už hotové. ,,Pacienti ich už využívajú a veľmi si tieto vynovené priestory chvália, cítia sa u nás príjemne,“ hovorí PhDr. Helena Dudášová, námestníčka riaditeľa pre ošetrovateľskú starostlivosť. Projekt rekonštrukcie izieb je realizovaný pre navýšenie štandardu na budúcom oddelení ortopédie.  Prerábanie zahŕňa kompletné prerobenie štyroch izieb, kde pribudli nové toalety, kúpeľne, oprava stien a nové osvetlenie. V izbách sú tiež nové vstavané šatníkové skrine a úplne nová podlaha. Zrekonštruované izby sú vybavené televíziou a Wi-Fi signálom. Pobyt v nemocnici tak bude pre pacientov na úrovni hodnej tretieho tisícročia. Celková suma rekonštrukcie je 56 274 € a ukončené budú začiatkom decembra.

Späť