Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 36 6379 360
+421 36 6379 362

O nemocnici

Levická nemocnica otvorila novú ambulanciu vnútorného lekárstva

9.3.2021

Nemocnica AGEL Levice sa napriek pandémii koronavírusu snaží realizovať svoje rozvojové projekty a investície, zamerané na skvalitnenie služieb pre verejnosť. Poslednou novinkou, ktorú sa poradilo spustiť v uplynulých dňoch, je otvorenie novej ambulancie vnútorného lekárstva. Podľa prieskumov ide v regióne o mimoriadne žiadanú službu.

,,Novú internú ambulanciu sme otvorili od 1. marca 2021. Nachádza sa na 5. poschodí budovy Polikliniky levickej nemocnice. Vzhľadom na pandémiu koronavírusu je dôležité, aby sa pacienti vopred na vyšetrenie objednávali,“ hovorí riaditeľ Nemocnice AGEL Levice Ján Belanský. Ambulancia vnútorného lekárstva bude slúžiť pacientom na interné a konziliárne vyšetrenia a vyšetrenia po prepustení pacientov z interného oddelenia.

Interné predoperačné vyšetrenie zahŕňa súbor výkonov, pri ktorom lekár, špecialista (internista) zhodnotí stav  kardiovaskulárneho systému a pripravenosti na operačný výkon. Interné predoperačné vyšetrenie je nevyhnutnou súčasťou každej operácie v celkovej anestézii u pacientov nad 40 rokov. Súčasťou interného predoperačného vyšetrenia je odber anamnézy (liekovej, rodinnej, osobnej, alergickej), fyzikálne vyšetrenie, meranie tlaku, EKG vyšetrenie, odber krvi, RTG hrudníka u osôb nad 40r.

Ambulancia je v prevádzke každý pondelok, utorok a štvrtok od 7:00 do 15:00 hod. Pacienti sa môžu objednať na telefónnom čísle 036/637 95 15.

Späť