Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 36 6379 360
+421 36 6379 362

O nemocnici

Levická nemocnica a jej režim počas Veľkonočných sviatkov

1.4.2021

Nemocnica AGEL Levice bude počas nadchádzajúcich sviatkov fungovať v štandardnom režime ako počas voľných dní. Všetci pacienti, ktorým to zdravotný stav dovoľuje, budú prepustení do domáceho liečenia. V obmedzenom režime bude fungovať mobilné odberové miesto ako aj vakcinačné centrum v nemocnici.

„ naše oddelenia budú fungovať v štandardnom režime ako počas voľných dní vrátane covid oddelenia. Vzhľadom na zlepšenú pandemickú situáciu a najmä fakt, že už nemáme covid pozitívnych kolegov, nebol problém vyskladať služby. Počas Veľkonočných sviatkov sa budeme starať o cca 160 pacientov, ktorých zdravotný stav si vyžaduje hospitalizáciu v nemocnici,“ uviedol riaditeľ nemocnice Ján Belanský.

Mobilné odberové miesto pre antigénové aj PCR testovanie bude na Veľký piatok, Veľkonočnú nedeľu aj vo Veľkonočný pondelok zatvorené, v prevádzke bude len v sobotu, 3. apríla. „Vakcinačné centrum bude fungovať aj na Veľký piatok, potom bude vakcinácia verejnosti proti koronavírusu pokračovať až po sviatkoch, v utorok, 6.apríla,“ ozrejmil riaditeľ nemocnice. V nemocnici naďalej platia protiepidemické opatrenia vrátane zákazu návštev pacientov.

Späť