Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 36 6379 360
+421 36 6379 362

O nemocnici

Levické mamičky sa môžu tešiť z nových pôrodných postelí

15.4.2021

Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie Nemocnice AGEL Levice patrí dlhodobo k vyhľadávanému miestu, kam chodia budúce mamičky zo širokého okolia priviesť na svet svoje bábätká. Toto oddelenie neustále zlepšuje komfort a starostlivosť o svojich pacientov a má ďalšiu potešujúcu správu. Na rodičky čakajú na oddelení nové pôrodné postele.

Nemocnica AGEL Levice zaobstarala moderné pôrodné postele v celkovej hodnote vyše 35 000 EUR bez DPH, a rovnako tak pacientky aj  zdravotníci si ich nevedia vynachváliť. Postele z pohľadu rodičky poskytujú maximálne bezpečie jej aj dieťatku, z pohľadu zdravotníckeho personálu majú tieto postele intuitívne a jednoduché ovládanie s minimálnou fyzickou námahou, samozrejmosťou je jej dôsledná hygiena a posteľ má aj moderný dizajn.

„Pacientky z levického okresu a širokého okolia určite ocenia väčšie pohodlie a komfort pri pôrode, taktiež personál si pochvaľuje  výbornú manipuláciu s modernými pôrodnými posteľami,“ hovorí riaditeľ nemocnice MUDr. Ján Belanský, MPH. Na gynekologicko-pôrodníckom oddelení prebehla nedávno aj kompletná rekonštrukcia nadštandardných izieb, ktorá spočívala vo výmene podláh, rekonštrukciu interiérov izieb a sociálnych zariadení. Pribudli nové televízory, žalúzie, tapety či postele. V krátkej dobe sa bude realizovať rekonštrukcia sekčného operačného sálu.

Na gynekologicko-pôrodníckom oddelení prebiehajú aj predpôrodné kurzy, ktoré pomôžu nastávajúcim mamičkám pripraviť sa na túto udalosť. Vzhľadom k zlepšujúcej sa epidemiologickej situácii nemocnica pripravuje obnovenie predpôrodných kurzov. Prihlásiť sa je možné na telefónnom čísle 036 6379 631.

Nemocnica AGEL Levice je jedna z najväčších nemocníc v Nitrianskom kraji a jej spádovú oblasť tvorí viac ako 160 000 obyvateľov.

Späť