Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 36 6379 360
+421 36 6379 362

O nemocnici

Oftalmologická ambulancia opäť v prevádzke

26.7.2021

Očami vnímame všetky krásy sveta. Zdravie očí je preto nesmierne dôležité. Nemocnica AGEL Levice opäť spustila prevádzku a poskytuje starostlivosť v Oftalmologickej ambulancii. Ambulancia je určená pre dospelých pacientov.

„Očná ambulancia ponúka spektrum rôznych vyšetrení, ako napríklad kompletné očné vyšetrenie, skríningové vyšetrenia  glaukómu, sivého zákalu, očného pozadia, meranie očného tlaku, poradenstvo pri korekcii dioptrií a mnohé iné,“ informoval Ján Belanský, riaditeľ nemocnice Levice.

„Typy ochorení s ktorými najčastejšie pacienti prichádzajú sú zápalové zmeny oka a jeho adnexov, spôsobené nekorigovanou refrakčnou chybou, ďalej syndróm suchého oka a u pacientov nad 60 rokov sivý zákal a glaukóm. Technológie, ktoré využívame, či už v práci alebo aj doma, sú náročné pre naše oči. Mnoho mladých ľudí  trpí syndrómom suchého oka, potreba okuliarovej korekcie sa objavuje skôr, čo je tiež dôsledok nadmerného používania technológii dnešnej doby,“ uviedol Ľubomír Štefanko, lekár oftalmologickej ambulancie

Pacienti, ktorí plánujú navštíviť oftalmologickú ambulanciu, tak môžu urobiť každý piatok od 8.00 do 14.00. Ambulancia sa nachádza na 5. poschodí polikliniky.

Objednať sa môžu aj na telefónnom čísle 036/6379 360.

Späť