Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 36 6379 360
+421 36 6379 362

O nemocnici

Aj Nemocnica AGEL Levice ponúka opäť antigénové testy za poplatok 5 EUR

18.8.2021

Nemocnica AGEL Levice sa od stredy 18. augusta zaradila medzi sedem desiatok zdravotníckych zariadení, ktoré v rámci Slovenska znovu ponúkajú možnosť dať sa otestovať na koronavírus. V zmysle príkazu Ministerstva zdravotníctva SR sa testy budú realizovať sedem dní v týždni, osem hodín denne a stoja 5 eur, čo je ministerstvom zdravotníctva stanovený manipulačný poplatok.

„Antigénové testovanie opäť spúšťame v našom mobilnom odberovom mieste, v exteriéri vstupu na urgentný príjem nemocnice, realizovať sa bude cez okienko, test je spoplatnený  sumou 5 EUR,“ hovorí riaditeľ Nemocnice AGEL Levice MUDr. Ján Belanský. Testovať sa verejnosť môže každý deň od 7.00 do 15.00 hod.

Na testovanie nie je potrebné sa vopred objednať, stačí prísť. „Každý testovaný  dostane po testovaní potvrdenie s výsledkom testovania,“ vysvetľuje riaditeľ nemocnice.  

Nemocnica AGEL Levice stále ponúka aj viaceré druhy PCR testov vrátane výhodných rodinných balíčkov. Za tento komerčný produkt je potrebné zaplatiť a objednať sa na test vopred buď na webe www.agellab.sk, alebo na rezervacie.agel.sk.

Späť