Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 36 6379 360
+421 36 6379 362

O nemocnici

V levickej nemocnici sa mení prevádzkový čas mobilného odberového miesta

24.8.2021

Nemocnica AGEL Levice testuje verejnosť aj antigénovými testami za manipulačný poplatok 5 EUR, avšak od 24. augusta sa mení prevádzkový čas MOM počas víkendov a sviatkov. V zmysle nariadenia ministerstva zdravotníctva je levická nemocnica jednou zo sedem desiatok tých zdravotníckych zariadení, ktoré opätovne ponúkajú pre verejnosť antigénové testy nielen komerčného charakteru.

„Na základe príkazu ministra zdravotníctva meníme prevádzkový čas mobilného odberového miesta počas víkendov, v sobotu a v nedeľu bude otvorené od 7.00 do 11.00, vo sviatok bude zatvorené a v pracovné dni bude ordinačný čas od 7.00 do 15.00,“ hovorí riaditeľ nemocnice MUDr. Ján Belanský, MPH.

Ideálne pre bezproblémový priebeh testovania je potrebné objednať sa vopred. Manipulačný poplatok 5 EUR zaplatí záujemca priamo na mieste a výsledok dostane testovaný do 15 minút.

Nemocnica AGEL Levice  samozrejme ponúka aj viaceré druhy PCR testov vrátane výhodných rodinných balíčkov. Za tento komerčný produkt je potrebné zaplatiť a objednať sa na test vopred buď na webe www.agellab.sk, alebo na rezervacie.agel.sk

V nemocnici intenzívne pokračuje aj očkovanie proti koronavírusu. Záujemcovia sa musia vopred prihlásiť cez portál www.korona.gov.sk

Späť