Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 36 6379 360
+421 36 6379 362

O nemocnici

V Nemocnici AGEL Levice zakázali návštevy

8.7.2022

V Nemocnici AGEL Levice od dnes, 8. júla 2022, platí zákaz návštev. Zdravotnícke zariadenie k tomuto opatreniu pristúpilo na základe nepriaznivej epidemiologickej situácie v súvislosti s ochorením COVID-19 v regióne.

S dnešnou platnosťou až do odvolania platí v Nemocnici AGEL Levice zákaz návštev. Vedenie zdravotníckeho zariadenia sa pre tento krok rozhodlo v dôsledku nepriaznivého vývoja  lokálnej epidemiologickej situácie v súvislosti s ochorením COVID-19.

Nepriaznivá epidemiologická situácia a najmä snaha predísť ťažkým dopadom pandémie viedla k rozhodnutiu, že od dnešného dňa platí v nemocnici  zákaz návštev hospitalizovaných pacientov. V prípade pacientov v terminálnom štádiu ochorenia, alebo z dôvodu návštevy kňaza je možné udeliť výnimku pri dodržaní pandemických opatrení.

Možnosť zabezpečenia osobných potrieb pacientov je denne, kedy môžu príbuzní odovzdať veci službukonajúcemu personálu na oddelení.  

Späť