Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 36 6379 360
+421 36 6379 362

O nemocnici

V levickej nemocnici oslavujú lekári „svoj deň“

3.10.2022

Sú tu pre nás, keď sme chorí a je nám najťažšie. Obetavo sa o nás starajú a robia všetko možné aj nemožné, aby nám, pacientom, pomohli a aby nám uľavili. Ich práca je mimoriadne náročná, vyžaduje si stopercentné sústredenie, profesionalitu, ale aj veľkú mieru ľudskosti. Byť lekárom je celoživotné poslanie a práve im patrí Medzinárodný deň lekárov.

Prvý október je Medzinárodným dňom lekárov. Deň, ktorí patrí tým najobetavejším z nás, ktorí sa denne starajú o to najcennejšie, čo máme, o naše zdravie. Posledné dva roky ukázali, že dokážu takmer nemožné, že neraz s nasadením vlastných životov bojujú o tie naše. V Nemocnici AGEL Levice pracuje viac ako 100 lekárov a všetkým patrí úprimné ďakujeme.

MUDr. Ivana Francová, lekárka na oddelení gynekológie a pôrodníctva, mala vo výbere povolania tiež jasno. ,,Už počas štúdia medicíny som inklinovala k chirurgickým odborom, keď som vo voľnom čase chodila s nadšením sledovať operatívu na rôznych pracoviskách v Bratislave. Až v priebehu stáží na gynekologicko-pôrodníckych oddeleniach som zistila, že je to odbor, v ktorom chcem pôsobiť a kariérne sa rozvíjať. Som hrdá, že pôsobím v Nemocnici AGEL Levice pod vedením MUDr. Gabriela Mančíka, MBA,  ktorý je kvalifikovaným odborníkom v danom odbore s rokmi praxe s chuťou venovať sa mladým lekárom,“ hovorí MUDr. Francová o svojom vzťahu k medicíne.

Na medzinárodný deň lekárov hovoríme svoje „ďakujem“ našim lekárom za všetko, čo pre nás robia. Dnešná zdravotná starostlivosť je komplexnejšia ako kedykoľvek predtým. Vďaka pokroku, novým nástrojom a informáciám majú možnosť skôr diagnostikovať ochorenie a liečiť svojich pacientov.

„Medzinárodný deň lekárov je len jeden deň v roku, ale ako sa ukázalo za posledné obdobie, lekárov, ale aj ostatných zamestnancov, si musíme vážiť každý jeden deň v roku. V každom zdravotníckom zariadení, ambulancii a kdekoľvek, kde zachraňujú životy a zlepšujú kvalitu života pacientov. Sme vďační každému jednému lekárovi, že si vybral práve našu nemocnicu, že napriek prekážkam vykonávajú svoju prácu, svoje poslanie,“ uviedol námestník riaditeľa pre zdravotnú starostlivosť a primár Gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia MUDr. Gabriel Mančík, MBA.

Späť