Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 36 6379 360
+421 36 6379 362

O nemocnici

Levickí zdravotníci sa prvýkrát po troch rokoch stretli na výročnom stretnutí spojenom s vianočným večierkom

12.12.2022

Sviatočné obdobie je cítiť vo vzduchu každým dňom viac, inak tomu nie je ani v levickej nemocnici. V piatok 9. decembra 2022 sa konal seminár pri príležitosti konca roka spojený s vianočným večierkom pre zamestnancov. Ten sa podarilo zorganizovať po trojročnej nútenej prestávke.

Neexistuje nič lepšie ako akcie, ktoré dokážu spojiť celý personál nemocnice. Vianočný večierok je skvelou príležitosťou odreagovať sa od každodennej namáhavej a mimoriadne zodpovednej práce, na vytvorenie kamarátstiev, upevňovanie vzťahov a psychohygienu. Nemocnica AGEL Levice zorganizovala v Business Hotel Astrum Laus vianočný večierok pre  zamestnancov prvýkrát po troch rokoch. Tí, ktorým to povinnosti dovolili, strávili tento deň inak, zamestnávateľ svojich kolegov podporil v psychohygiene a dobrej nálade.

„Sme radi, že sme mohli zorganizovať ďalší ročník vianočného večierku, tentokrát aj so seminárom a zhrnutím roka. Na vianočný večierok sme sa tešili aj po minulé roky, no z dôvodu covidu a opatrení nebolo možné po minulé roky túto udalosť zorganizovať. Dúfame, že sa nám s organizovaním takýchto akcií bude aj naďalej dariť a stanú sa každoročnou tradíciou“, vyjadrila sa námestníčka riaditeľa pre ošetrovateľskú starostlivosť Nemocnice AGEL Levice PhDr. Helena Dudášová, MHA, MPH.

„Seminár pri príležitosti vianočného večierka je veľmi výnimočný z hľadiska odreagovania sa, nabratia novej energie, sceľovania kolektívu. Je to jedna z mála akcií, kde je možné vypnúť pracovné nastavenie každého zúčastneného a podporiť tak psychické zdravie našich zamestnancov. V akciách plánujeme pokračovať a pevne veríme, že aj budúce ročníky budú minimálne tak vydarené, ako bol tento. Týmto spôsobom by som chcel poďakovať všetkým organizátorom, sponzorom a účastníkom programu“, vyjadril sa riaditeľ Nemocnice AGEL Levice MUDr. Ján Belanský.

Vianočný večierok bol mimoriadne vydarený, ale  nemohol by sa uskutočniť  bez významnej pomoci 13 sponzorov. O program sa postarali tanečníci z tanečnej školy UnLimited, tanečníci z tanečno športového klubu Junilev Levice a hudobníci Ivana, Jozef a Nikolaj. Ivana a Jozef hrali ako duo na hudobných nástrojoch pozostávajúcich z huslí a gitary, Nikolaj, synovec jedného zo zamestnancov  zahral krásne skladby od skupiny Queen na klavíri.

Späť