Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 36 6379 360
+421 36 6379 362

O nemocnici

Levická nemocnica si v ankete Nemocnica roka 2022 polepšila až o 7 priečok

15.12.2022

Mimovládna nezisková organizácia INEKO, ako každý rok, tak aj tento, hodnotila zdravotnícke zariadenia. Nemocnica AGEL Levice si podľa jej prieskumu v ankete Nemocnica roka 2022 od minulého ročníka polepšila o 7 priečok. Kategórie a vybrané ukazovatele boli kvalita poskytovania zdravotnej starostlivosti, skúsenosť, náročnosť diagnóz, spokojnosť pacientov, hospodárenie a transparentnosť.

V minulom roku 2021 bola levická nemocnica z celkového počtu 33 nemocníc hodnotená vo svojej kategórií na 25. priečke. V tomto roku sa posunula o 7 priečok a nachádza sa na 18 mieste.

„Veľmi nás teší, že naša nemocnica v hodnotení postúpila na vyššiu priečku. K postupu určite prispela renovácia oddelení, ambulancií, otvorenie nových pracovísk, zlepšenie orientačnej grafiky, informovanosti pacientov a k zlepšeniu prispieva aj zvyšovanie odbornej erudície zdravotníckeho  personálu. Dúfame, že tento pozitívny trend  a zlepšovanie postavenia nemocnice v rebríčku INEKA si  zachováme aj  v budúcnosti,“ vyjadril sa riaditeľ Nemocnice AGEL Levice MUDr. Ján Belanský.

V hodnotení skupiny AGEL sa v hodnotení pred levickou nemocnicou nachádzajú 4 nemocnice spoločnosti AGEL. Jednou z nich je aj Nemocnica AGEL Košice-Šaca, ktorá obhájila štvrtý krát po sebe prvenstvo. Na nižších priečkach za levickou nemocnicou je Nemocnica AGEL Zvolen.

Späť