Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 36 6379 360
+421 36 6379 362

O nemocnici

Vianočný režim Nemocnice AGEL Levice

15.12.2022

Počas vianočných sviatkov, tak ako každý rok, bude levická nemocnica fungovať v obmedzenom režime, ale starostlivosť o pacientov na jednotlivých oddeleniach bude plne zabezpečená. Obmedzený vianočný režim sa týka takmer všetkých ambulancií a niektorých oddelení, nevzťahuje sa však na urgentný príjem.

Vianočný čas nikto z nás nechce tráviť návštevou nemocnice a už vôbec nie hospitalizáciou. Sú však medzi nami takí, ktorým zdravotný stav nedovoľuje tráviť sviatky so svojimi blízkymi. Nemocnica AGEL Levice je v týchto prípadoch plne pripravená nielen zabezpečiť zdravotnú starostlivosť pacientom, ale personál sa snaží maximálne pacientom pobyt v nemocnici spríjemniť či už výzdobou tam, kde je to možné, alebo aj špeciálnym vianočným jedlom.

Obmedzený vianočný režim začína v nemocnici v pondelok, 19. decembra a potrvá do 9. januára 2023. Týka sa takmer všetkých ambulancií a niektorých oddelení, väčšina oddelení však bude otvorená.

Zatvorené od tohto dátumu bude ambulancia hematológie a transfuziológie, neurologická ambulancia, ambulancia pracovnej zdravotnej služby a pracovisko jednodňovej zdravotnej starostlivosti. Až do 23. decembra môžu pacienti využiť služby fyziatrie balneológie a liečebnej rehabilitácie, oftalmologickej a psychologickej ambulancie. Ich služby potom budú opätovne poskytované až od 9. januára, ortopedické oddelenie bude k dispozícii už o deň skôr.

Od 27.  decembra do 4.  januára 2023 bude zatvorená aj ambulancia pediatrickej endokrinológie. Ambulancia pediatrickej kardiológie nebude k dispozícií od 27. decembra 2022 do 9. januára 2023. Ortopedická ambulancia bude zatvorená od 23. decembra do 2. januára 2023. Informácie o ambulanciách a oddeleniach, ktoré budú uzavreté bude možné dohľadať aj na webovej stránke Nemocnice AGEL Levice. 

,,Všetci pacienti, ktorým to aktuálny zdravotný stav dovoľuje, budú počas vianočného režimu nemocnice prepustení do domáceho liečenia. Tráviť najkrajšie sviatky v roku s blízkymi je pre nich tým najvzácnejším darom. Prosíme všetkých ľudí, aby počas sviatkov boli opatrní v jedle a zábave, aby sme prípadov, ktoré musíme riešiť tu, v nemocnici, mali čo najmenej,“ uviedol riaditeľ levickej nemocnice MUDr. Ján Belanský s tým, že urgentný príjem samozrejme funguje bez ohľadu na sviatky nepretržite a ako každý rok sú lekári a sestry pripravení pomôcť všetkým, ktorí kvôli náhlym zdravotným problémom alebo úrazom budú nútení vyhľadať lekársku pomoc.

Späť