Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 36 6379 360
+421 36 6379 362

O nemocnici

Chirurgické oddelenie levickej nemocnice má krátke čakacie časy na operácie

27.4.2023

Chirurgická ambulancia sa zaoberá chirurgickou starostlivosťou, čo znamená, že poskytuje ošetrenie, vyšetrenie a konzultácie pacientov pre rôzne chirurgické problémy a stavy, ktoré sa nedajú riešiť neoperačne. V chirurgickej ambulancii Nemocnice AGEL Levice je dlhé čakanie pred ambulanciou minulosťou. Chirurgická ambulancia má krátke čakacie časy na zaradenie pacientov na operácie v Nemocnici AGEL Levice, čo je pre pacientov výrazne komfortnejšie.

Chirurgické portfólio služieb môže zahŕňať konzultáciu daného problému a v mnohých prípadoch aj liečbu chirurgickým zákrokom. Konkrétne chirurgické služby, ktoré ambulancia poskytuje, môžu závisieť od špecializácie, technickej vybavenosti a ďalších faktorov. Všeobecne však platí, že chirurgická ambulancia poskytuje konzultácie, diagnostiku a chirurgické zákroky. „V našej chirurgickej konzultačnej ambulancii poskytujeme konzultácie ohľadne operačnej aj neoperačnej liečby širokého spektra ochorení. Ide najmä o ochorenia tráviaceho traku. Laicky povedané o ochorenia pažeráka, žalúdka, dvanástnika, tenkého čreva, hrubého čreva a konečníka, ochorenia pečene, žlčníka a žlčových ciest, ochorenia pankreasu, ochorenia sleziny, takisto o brušné prietrže - pupkovú prietrž, slabinovú prietrž, stehnovú prietrž a prietrž v pooperačnej jazve, nezhubné a zhubné nádory tráviaceho systému (najmä hrubého čreva a konečníka). Takisto však poskytujeme chirurgickú liečbu nezhubných a zhubných nádorov kože a podkožia, liečbu nehojacich sa rán končatín pri diabetickej nohe a pri tepnovom uzávere dolných končatín, “ uviedol námestník riaditeľa pre zdravotnú starostlivosť a primár chirurgického oddelenia Nemocnice AGEL Levice MUDr. Peter Macho.

Chirurgická konzultačná ambulancia levickej nemocnice je obľúbená hlavne kvôli krátkej čakacej dobe, pacient tak nemusí celý deň stráviť v priestoroch pred touto ambulanciou. „Takisto vieme poskytnúť pre našich pacientov objednaných na operačné výkony v Nemocnici AGEL Levice krátke čakacie doby na operácie, v porovnaním s inými chirurgickými pracoviskami. A to aj v rámci jednodňovej chirurgie,“ doplnil odborník.

Chirurgická konzultačná ambulancia Nemocnice AGEL Levice sa nachádza na 1. poschodí pavilónu A na ľavej strane od výťahov. Na vyšetrenie je možnosť objednať sa aj prostredníctvom Call centra na telefónnom čísle 036/6379 663, 036/6379 360 a 036/6379 362.  Na konzultačnej ambulancii ordinuje každú stredu od 10:00 do 13:00 primár chirurgického oddelenia MUDr. Peter Macho a v piatok od 09:00 do 12:00 doktor Rostyslav Tryhuba.

Späť