Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 36 6379 360
+421 36 6379 362

O nemocnici

Biele srdce ocenilo dobré srdcia levických sestier

1.6.2023

Ocenenie Biele srdce je symbolom srdca, solidarity a obetavosti. Cieľom tohto ocenenia je oceniť a pripomenúť výnimočné príklady pomoci druhým. Streda 31. mája 2023 bola pre levické sestry výnimočným. Ich celoročná snaha, starostlivosť o pacientov a empatia voči nim bola ocenená Bielym srdcom. Aj tento rok odovzdávanie zorganizovala Nemocnica AGEL Levice v spolupráci s Regionálnou komorou sestier a pôrodných asistentiek v Leviciach a spoločnosťou Perfect Distribution.

„V rámci slávnostného semináru bolo ocenených 9 sestier, z toho 7 z našej nemocnice, ktoré sa vynikajúcim spôsobom angažujú v práci vo svojom odbore. Ocenenie Biele srdce je nepochybne veľmi výnimočné, minimálne tak, ako sú výnimoční ľudia, ktorí ho dostávajú. Gratulujem všetkým oceneným sestrám, zároveň chcem poďakovať každej jednej sestre a pôrodnej asistentke, pretože ich práca je náročná, vyžaduje si každodenné riešenie nových situácii, zvládanie množstva výkonov, veľakrát náhlu zmenu v organizácii práce,  na čo by sa nemalo zabúdať.“ vyjadrila sa námestníčka riaditeľa pre ošetrovateľskú starostlivosť Nemocnice AGEL Levice PhDr. Helena Dudášová MHA, MPH.

„Som veľmi rada, že sa nám aj tento rok podarilo usporiadať slávnostný seminár. Vždy sa veľmi teším na jednotlivé nominácie, ktoré sú dôkazom toho, že nám záleží na našich kolegoch, na práci, ktorú sestry a pôrodné asistentky vykonávajú. Je to pre mňa významná udalosť, keď mám tu česť odovzdávať ocenenie Biele srdce. Pochvalu a uznanie si naozaj zaslúži každá sestra či pôrodná asistentka. Ako zástupkyňa  Regionálnej komory sestier a pôrodných asistentiek v Leviciach aj touto cestou vyjadrujem gratuláciu oceneným, ale zároveň všetkým sestrám a pôrodným asistentkám  patrí jedno veľké ďakujem,“ dodala prezidentka Regionálnej komory sestier a pôrodných asistentiek a sestra gastroenterologickej ambulancie Nemocnice AGEL Levice Mgr. Klaudia Škulová.

Na regionálnej úrovni bolo ocenených až 7 sestier levickej nemocnice. Ocenenia boli udelené v kategórií sestra v praxi a ocenenými boli: Mgr. Ida Bažová - manažérka dennej zmeny oddelenia dlhodobo chorých, Mgr. Zdenka Nozdrovická – anestéziologická sestra oddelenia anestéziológie a intenzívnej medicíny (OAIM), Helena Prišťáková – sestra OAIM, Ildikó  Rendeková a Zuzana Rebeková – sestry JIS oddelenia vnútorného lekárstva, Silvia Pokorná – sestra chirurgického oddelenia a Helena Prieberová – sestra z ambulancii klinickej onkológie. Ocenené v tejto kategórii boli aj Alena Madlenová – sestra diabetologickej ambulancie a Eva Ondriškovičová – zo zariadenia pre seniorov ZSS Jeseň života Levice. Nemocnica AGEL Levice odovzdala dvom sestrám, Mgr. Magdaléne Levákovej – vedúcej sestre urgentného príjmu a Mgr. Magdaléne Gašparíkovej – sestre chirurgického oddelenia a záchrannej zdravotnej služby za ich obetavý prístup k práci ďakovné listy.

Späť