Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 36 6379 360
+421 36 6379 362

O nemocnici

Levická nemocnica usporiadala tretí ročník športového dňa

2.6.2023

Niet pochýb o tom, že zamestnanci nemocnice sú častokrát veľmi vyčerpaní. Práca v zdravotníctve je veľmi náročná a nie raz zdravotníci siahajú na dno svojich síl. Reč nie je len o fyzických, ale aj tých psychických. Nemocnica AGEL Levice poskytuje raz ročne svojím zamestnancom seminár psychohygieny spojený so športovým dňom na obnovenie energie, odreagovanie sa a utuženie priateľských vzťahov.

Levická nemocnica spolu so Základnou odborovou organizáciou Nemocnice AGEL Levice a Perfect Distribution zorganizovali v stredisku Margita Ilona III. ročník seminára psychohygieny pri príležitosti športového dňa. Tí, ktorým to ich pracovné povinnosti dovolili, strávili tak deň, ktorý sa niesol v duchu športových aktivít, psychického „resetu“ a utužovania kolektívu.

„Športový deň a seminár psychohygieny nám poskytuje každoročnú príležitosť odreagovať sa od pracovných povinností, sceliť  kolektív a zároveň podporiť naše zdravie a fyzickú kondíciu. Veríme, že takto spoločne strávený čas v neformálnom prostredí nám pomôže budovať silnejšieho tímového ducha a vzájomnú spoluprácu. Ako aj minulý, tak aj tento ročník športového dňa bol mimoriadne vydarený. V organizácií týchto podujatí plánujeme aj naďalej pokračovať,“ vyjadril sa riaditeľ Nemocnice AGEL Levice MUDr. Ján Belanský, MPH.

Súčasťou športového dňa bola aj tímovosť, kedy sa skupiny rozdelili podľa 9 farieb a nasledovala rozcvička, ktorú zabezpečilo E-fit Levice. Po rozcvičke už prišlo pravé súťaženie – stolný tenis, bedminton, štafetový beh, volejbal, skákanie vo vreci, volejbal, preťahovanie lanom, nasadenie tlakomera či hra „chyť metlu“, výsledky sa vyhodnotili a víťazi boli ocenení.

„Na tento deň sa vždy veľmi tešíme. Je to jeden z mála dní, kedy sa s kolegami môžeme rozprávať osobnejšie. Deň, kedy nemusíme riešiť prácu a dáme tak priestor neformálnym rozhovorom. Aj tento ročník bol plný pohybu, zdravej súťaživosti, smiechu a uvoľnenia. Z čoho sa veľmi tešíme, je zvýšený počet záujemcov o účasť na športovom dni. Týmto spôsobom sa chceme poďakovať všetkým zúčastneným, organizátorom a sponzorom. Bez vás by nebolo možné zorganizovať tento deň,“ vyjadrila sa námestníčka riaditeľa pre ošetrovateľskú starostlivosť PhDr. Helena Dudášová, MHA, MPH.

Späť