Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 36 6379 360
+421 36 6379 362

O nemocnici

Na gynekologicko-pôrodníckom oddelení levickej nemocnice privítali na svet už 500. bábätko

10.7.2023

Na gynekologicko-pôrodníckom oddelení Nemocnice AGEL Levice 8. júla 2023 privítali päťsté bábätko v tomto roku. Je ním malý Samuel s mierami 3780 gramov a 50 centimetrov. Chlapček i mamička sú zdraví a šťastní.

„Samuel je moje druhé bábätko. Po pôrode sa cítim dobre, všetko išlo ako malo, prirodzenou cestou. Samotný pôrod ma trošku potrápil, ale všetko sme zvládli a obaja sme v poriadku. Zo syna sa veľmi teším, už som sa nevedela dočkať, kedy budeme spolu. Doma nás čaká ocino a braček ,“ vyznala sa šťastná mamička Lenka Bombalová. Mamičku teraz čaká náročné, no veľmi krásne obdobie.

„Samuel sa narodil 8. 7. 2023 o 14:50 hodine. Pôrod je nepochybne jednou z najvýnimočnejších chvíľ každej ženy a sme veľmi radi, že môžeme byť súčasťou celého procesu. Pre nás je pôrod vždy veľmi silným zážitkom.  Celý pôrod prebiehal bez komplikácií, mamička aj bábätko sú v poriadku,“ vyjadril sa námestník pre zdravotnú starostlivosť a primár gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia Nemocnice AGEL Levice MUDr. Gabriel Mančík, MBA. Levická nemocnica sa môže pochváliť aj tohtoročným pôrodom dvoch dvojičiek. Narodilo sa 276 chlapcov a 224 dievčat.

Mamičky, ktoré sa rozhodli zvoliť si levickú nemocnicu za miesto, kde privedú na svet svojich potomkov, si pochvaľujú najmä prístup lekárov, sestier i pôrodných asistentiek a tiež pôrod v nadštandardnom pôrodnom boxe a možnosť byť po pôrode v nadštandardne vybavenej izbe. 

Späť