Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 36 6379 360
+421 36 6379 362

O nemocnici

Príbeh novopečenej mamičky z gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia

10.11.2023

Pôrod je jedinečným a dôležitým okamihom v živote každej ženy a jej rodiny. Je to proces, ktorý si vyžaduje osobitnú pozornosť a odbornú starostlivosť. Prebieha niekoľkými fázami vrátane otvorenia krčka maternice, samotného pôrodu dieťaťa až po pôrod placenty. Priebeh pôrodu je veľmi individuálny a môže sa líšiť. O svoju skúsenosť na gynekologicko-pôrodníckom oddelení Nemocnice AGEL Levice sa podelila aj mamička Nikoleta.

Niet pochýb, že gynekologicko-pôrodnícke oddelenie v levickej nemocnici je jedným z najvyhľadávanejších. Dôvodom nie je len renovácia a neustála modernizácia oddelenia, ale aj odborný a empatický prístup personálu. S týmto oddelením sa spája aj množstvo príbehov novopečených mamičiek a emócii. O svoj príbeh a celú svoju cestu naprieč gynekologicko-pôrodníckym oddelením sa podelila novopečená mamička Nikoleta.

„Moja skúsenosť na gynekologicko-pôrodníckom oddelení Nemocnice AGEL Levice bola vždy len pozitívna. Inak tomu nebolo ani v prípade hospitalizácie, pôrodu a samotnej popôrodnej starostlivosti. Veľmi dôležitou súčasťou každého zdravotníka by mala byť empatia, porozumenie a súcit. Toto všetko som za ten čas strávený v nemocnici pocítila. Prístup personálu, či už ošetrovateliek, pôrodných asistentiek alebo lekárov bol veľmi pozitívny, čo mi pomohlo aj pri samotnom pôrode,“ vyjadrila sa mamička Nikoleta.

Samotný pôrod môže byť niekedy veľmi stresujúci, hlavne keď nastúpia kontrakcie a pôrodné bolesti.„Samozrejme, že pôrod je bolestivá záležitosť, ale bola som obklopená samými odborníkmi a podporu mi robil aj manžel, takže som všetko dokázala zvládnuť. Prostredie tohto oddelenia vnímam tiež pozitívne, keďže niektoré časti sú úplne zrekonštruované. V konečnom dôsledku môžem zhodnotiť môj pobyt na gynekologicko-pôrodníckom oddelení, ako veľmi príjemný a bezpečný. Všetko to stálo zato a teraz máme krásne bábätko,“ doplnila mamička. 

Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie Nemocnice AGEL Levice je veľmi obľúbené a vyhľadávane budúcimi mamičkami. Toto oddelenie poskytuje vysoko kvalifikovanú zdravotnú starostlivosť, ľudský prístup, nadštandardné izby a dokonca aj nadštandardný pôrodný box. Za prvý polrok 2023 sa v Nemocnici AGEL Levice narodilo skoro 500 bábätiek, štyrikrát dokonca dvojičky. Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie levickej nemocnice sa taktiež môže pochváliť minuloročným počtom narodených bábätiek, ktorých bolo presne 1100.

Späť