Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 36 6379 360
+421 36 6379 362

O nemocnici

Do levickej nemocnice pribudlo nové prístrojové vybavenie

30.11.2023

Levická nemocnica sa snaží stále vylepšovať a modernizovať nie len svoje priestory, ale aj prístroje, ktoré pomôžu zvýšiť kvalitu poskytovania zdravotnej starostlivosti pre ambulantných alebo hospitalizovaných pacientov.

Nemocnica AGEL Levicektorá mnohými novinkami neustále zlepšuje komfort a starostlivosť o pacientov, má ďalšiu potešujúcu správu - nové prístroje. Prístrojov je hneď niekoľko a jedným z nich je aj prístroj na zohrievanie infúzií a krvi, ktorý nemocnici darovala NADÁCIA AGEL.

Ohrev infúzií sa používa hlavne u ťažko chorých pacientov na oddelení anestéziológie a intenzívnej medicíny, ale aj pri samotných operáciách. Ohrev infúzií pomôže k zmierneniu pooperačných komplikácií, ako sú poruchy prekrvenia, rozvoj septických komplikácií a zníženiu následkov pooperačného stresu pre organizmus.

„Sme radi, že sa nám darí postupne modernizovať aj vybavenie nemocnice. Tentokrát nám pribudli na ortopedické oddelenie aj dve nové motodlahy, ktoré sú veľmi potrebné po rôznych operáciách dolných končatín. Ako ďalší máme na fyziatrii, balneológií a liečebnej rehabilitácií  nový moderný prístroj,  ktorý je kombinovaný a využiť sa tak môže na elektroliečbu, ultrazvukovú terapiu, laserovú terapiu a magnetoterapiu,“ vyjadril sa riaditeľ Nemocnice AGEL Levice MUDr. Ján Belanský, MPH.

Novinky sa zakúpili aj na gynekologicko-pôrodnícke oddelenie levickej nemocnice. Nákup operačného svietidla do pôrodného boxu a infúznych púmp pomohla zrealizovať Nadácia COOP Jednota peňažným darom vo výške 6 000 €.

Späť