Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 36 6379 360
+421 36 6379 362

O nemocnici

Prvé novoročné bábätko v levickej nemocnici sa narodilo necelú hodinu po polnoci

3.1.2024

V úvode roka 2024 mali v Nemocnici AGEL Levice o jeden dôvod na oslavu viac. Prvé novoročné bábätko sa vypýtalo na svet necelú hodinu po polnoci.

Mathias s mierami 3 470 g a 50 cm sa narodil 1. januára 2024 o 00:52 hod. po spontánnom pôrode, ktorý prebehol bez komplikácii. Mamička aj chlapček sú v poriadku a v dobrom zdraví. Rodičia tak dostali ten najkrajší dar v podobe prírastku do rodiny a nezabudnuteľných emócií.

V roku 2023 sa v Nemocnici AGEL Levice narodilo takmer 1 000 detí. „Pôrod je pre nás významnou udalosťou počas celého roka, nielen v tento magický novoročný dátum. Našim prvoradým záujmom je vždy predovšetkým zdravie rodičiek a bábätiek. Robíme všetko pre to, aby sme mamičkám pôrod uľahčili a zabezpečili jeho bezproblémový priebeh,“ vyjadril sa námestník a primár gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia MUDr. Gabriel Mančík, MBA.

Pôrodnica v Leviciach je čoraz viac vyhľadávaná budúcimi mamičkami, ktoré si cenia najmä citlivý a individuálny prístup personálu, jeho vysokú odbornosť, aj príjemné prostredie oddelenia, ktoré prešlo už viacerými fázami rekonštrukcie a právom sa radí medzi najmodernejšie pôrodnice na Slovensku.

Späť