Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 36 6379 360
+421 36 6379 362

O nemocnici

Sestry z levickej nemocnice získali prestížne ocenenie

29.5.2024

Biele srdce je symbolom solidarity, obetavosti a zároveň pripomína výnimočné príklady pomoci druhým. Nemocnica AGEL Levice v spolupráci s Regionálnou komorou sestier a pôrodných asistentiek v Leviciach a spoločnosťou Perfect Distribution zorganizovala aj tento rok slávnostné odovzdávanie tohto prestížneho ocenenia.

Na regionálnej úrovni bolo ocenených až 5 sestier levickej nemocnice. Ocenenia získala Anetta Grófová a Helena Furiová z pediatrického a novorodeneckého oddelenia, Mária Bánska z jednotky intenzívnej starostlivosti oddelenia vnútorného lekárstva, Eva Buzášová z pediatrického oddelenia a Eva Treindlova z oddelenia gynekológie a pôrodníctva.

„Chcem zo srdca poďakovať za neoceniteľnú prácu nielen ocenených sestier. Za ich nasadenie, oddanosť a profesionálny prístup smerom k našim pacientom. Ste pilierom našej spoločnosti a vaša práca z vás robí nenahraditeľných členov nášho tímu. Vaša individuálna snaha a prínos pre spoločnosť sú obdivuhodné. Váš každodenný boj o zdravie a pohodu pacientov je neprekonateľný. Často sa ocitáte v ťažkých situáciách, no napriek tomu zostávate silné a oddané svojmu povolaniu. Ďakujeme, že ste tu pre nás v ťažkých chvíľach a že svojou prácou meníte svet k lepšiemu,“ vyjadrila sa námestníčka riaditeľa pre ošetrovateľskú starostlivosť Nemocnice AGEL Levice PhDr. Helena Dudášová MHA, MPH.

Okrem Bieleho srdca si Nemocnica AGEL Levice uctila sestry za pracovné nasadenie, dlhoročný profesionálny a individuálnych prínos spoločnosti ďakovným listom, a to konkrétne Janu Holcmanovú z pediatrie, Máriu Debnárovú z oddelenia vnútorného lekárstva, Annu Jursitú z oddelenia úrazovej chirurgie, Mgr. Luciu Boriovú z ortopédie, Mgr. Katarínu Hájekovú z chirurgického oddelenia a Lenku Maďarovú z oddelenia gynekológie a pôrodníctva.

 

Zdroj fotografií: Mária Švecová

Späť